Monday, 12 March 2012

Saat terakhir praktikal

coretan si gemok azyan


saat-2 mggu kedua terkhir nk praktikal ni, keje kt opis pn da xde..boshan tahap gaban da ni..dr td kt opis tgn ni sakit bkn sebab wat keje, tp men game :)..bosan kot..keje xde..akk-2 kt opis ni bkn nye nk bg keje kt ak..opis ni da mcm uma ak wat..sambil men game, smbil man kacang n gule-2...hahaha..siot je..bankrap opis lau amek pekeja cam ak ni...melantak jer...saat-2 bsan melande ni, sambil-2 la cri keje kt internet..mak ak sarankn jd cikgu smentare..tp mslh nye..ak ni amek kos managemnt bkn nye pendidikan..da lari juh tuu mama...lau stkat jd ckgu tadika ley la kaannn :) biler da nk abis praktikal ni, takot lak nk bergelar penganggur terhormat ni..takut sgt biler time sbok-2 nk cri keje..maklum la..bkn snang nk cri keje skang ni..ag fresh graduate..mane-2 company kbnyakn nk pkerja yg ade pnglaman,..so pe nk jd kt fresh graduate cm kami-2 ni sume..? *pk-2 la wahai majikan diluar sane 

skang ni ak muler berjinak dan bermanje ngan 1 software edit pic kt internet..ermm not bad..shantek !

ni antare hasil nye,,, :)





No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan nota kaki anda disini..GRACIAS..